MENÜ
2024. árpilis 29.
Péter
Egyedi, fából készült billentyűzet

Egyedi, fából készült billentyűzet

bevamatech.hu

Különleges darab, amely a fából készült luxustermékek kedvelőinek lehet érdekes választása.

A billentyűzetek piacán nehéz valóban egyedülálló termékekkel kitűnni. A japán Hacoa most mégis sikerült ezt elérnie a Full Ki-Board billentyűzetével, amely teljesen fából készült. A cseresznye vagy dió fából készült billentyűzet nem csak a burkolata, hanem a billentyűi is fából vannak, a feliratok és ikonok pedig lézergravírozással készülnek.

Az esztétikai szempontok mellett a Full Ki-Board technikai oldala is lenyűgöző. A billentyűzet mechanikus kialakítású és egy 1000 mAh-s akkumulátort kapott, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot. A töltés USB Type-C kábelen keresztül történik. Azonban a billentyűk alatti kapcsolókról nincs információ.

 

Bár a Full Ki-Board nagyon elegáns és egyedi, valószínűleg nem lesz a legnépszerűbb termék a piacon. A billentyűzetet csak a gyártó oldalán lehet megrendelni, és nagyjából 275 000 forintba kerül.

Összességében, a Hacoa Full Ki-Board billentyűzete egy különleges darab, amely a fából készült luxustermékek kedvelőinek lehet érdekes választása.