MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
Egy boxolónak is legyen stílusa: Louis Vuitton kesztyű

Egy boxolónak is legyen stílusa: Louis Vuitton kesztyű

instylemen.hu

Karl Lagerfeld monogramját viseli a hozzá tartozó zsák, ebben a formában pedig teljesen egyedi.

Amikor egy bunyós stílusáról beszélünk, leginkább arra gondolunk, hogyan mozog a ringben, milyen ütésfajtákkal operál szívesen. Hagyja-e a másikat kibontakozni, és a visszatámadásokra épít, vagy inkább csak megy előre, mint a gőzmozdony. Persze azért van néhány igazán nagy sztár, akik más értelemben is stílusosak voltak: Joe Louis gyakran viselt öltönyt a szorítón kívül, Sugar Ray Robinson sem vetette meg a csokornyakkendőt, Muhammad Alinak jól állt a szmoking, a mostaniak közül pedig Amir Khan smart casualja sem rossz.

A divatolás a ringben persze kevésbé hangsúlyos, bár a nadrág színösszeállításával sokan szeretnek játszani. Egy olyan kesztyű viszont, ami most bukkant fel Justin Reed webshopjában, biztosan vonzaná a tekinteteket bármilyen meccsen. Mondjuk én leginkább az extravaganciát olykor erősen túltoló – igaz, nem klasszikus ökölvívó, inkább kevert harcművészetben utazó – Conor McGregoron tudnám elképzelni.

Ez ugyanis egy pár Louis Vuitton bokszkesztyű, és tartozik hozzá egy táska is. Mind előbbi, mind utóbbi az egyik legnépszerűbb anyagból, a divatháznál Monogram vászon néven futóból készült, ennek felel meg mintázata is az L. V. monogrammal és a kis virágokkal. Ez egyébként az egyik legkedveltebb kézitáska-anyag is a cégnél. Van a csomagban egy tárolózsák is, amely a K. L. jelölést viseli – nem nehéz kitalálni, hogy Karl Lagerfeldre utal, noha az nem teljesen egyértelmű, valóban a híres német divattervezőé volt-e.

Jár a kesztyűhöz még egy edzőszőnyeg is, amely vélhetően a lábmunka tökéletesítését segíti, továbbá mellékeltek egy QR-kódot, amit beolvasva ökölvívó edzésgyakorlatokat böngészhetünk az interneten. A szett minden egyes darabja kifogástalan állapotban van, és tekintve, hogy a K. L. monogramnak köszönhetően egyedi összeállításról van szó, nem is meglepő, hogy elkérnek érte tizenötezer dollárt, átszámítva úgy 5,3 millió forintot.