MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Britney Spears továbbra sem rendelkezhet a vagyona felett

Britney Spears továbbra sem rendelkezhet a vagyona felett

hvg.hu

Az énekesnő egy pénzügyi cégre szerette volna bízni a feladatot, de a bíróság az apját sem zárta ki a körből.

Elutasította Britney Spears keresetét egy Los Angeles-i felsőbíróság bírája; az énekesnő azt szerette volna elérni, hogy ne az apja legyen a 60 millió dollárosra becsült vagyonának gondnoka – írja a CNN.

Britney Spearsnek 2008-as idegösszeomlása óta James Spears a gyámja. A sztár a múlt héten hosszan beszélt azokról a szörnyűségekről, amelyeken emiatt keresztül kellett mennie. Elmondta egyebek mellett, hogy a saját teste felett sincs kontrollja: hiába szeretne férjhez menni és gyereket szülni, a gyámjai nem engedik, hogy orvosok eltávolítsák a méhéből a fogamzásgátló eszközt. Azt is állította, hogy az akarata ellenére kellett olyan gyógyszereket szednie, amelyekkel a bipoláris zavarral küzdőket szokás kezelni.

A CNN beszámolója szerint a bíró, Brenda Penny most nem a meghallgatáson elhangzottak alapján hozott döntést, hanem egy tavaly novemberben beadott kérelem nyomán hozott határozatot. Akkor Britney Spears azt kezdeményezte, hogy az apja mellett a Bessemer Trust nevű pénzügyi cég is részt vehessen a vagyona felügyeletében.

A bíró most arról döntött, hogy a Bessemer Trust nem lehet a vagyon egyedüli kezelője, azaz nem függesztette fel James Spears társgyámságát a lánya pénzügyei fölött.