Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 24.
György
Augusztusban egy szerencsés kibérelheti a keresztapa házát

Augusztusban egy szerencsés kibérelheti a keresztapa házát

senior.hu

A film 50. évfordulójára egy valaki egész augusztusra beköltözhet.

Az Airbnb egyedi ajánlattal rukkolt elő: a Keresztapa 50. évfordulójára egy valaki egész augusztusra beköltözhet majd abba a Staten Island-i otthonba, ahol a kultikus 1972-es film játszódott.

Az 1930-ban épült, 580nm2-es ház 5 hálószobával és 7 fürdővel rendelkezik. A tulajdonos szerint tökéletes fészek 2 felnőtt és 3 gyerek részére. Noha a ház jelentős felújításon esett át az elmúlt évtizedekben, a külső része még mindig teljes mértékben felismerhető az ikonikus film alapján.

A kertben egy masszív sós vizes medencében csobbanhatunk. Számos kényelmes szék és asztal várja, hogy pihenjünk vagy együnk, a grillező állomáson pedig kedvünkre süthetünk, főzhetünk. Természetesen a házban is főzhetünk a természetes napfényben fürdő, letisztult fehér felületekkel rendelkező konyhában, amiben TV, rozsdamentes acél készülékek és egy hatalmas hűtőszekrény is a rendelkezésünkre áll.

,

A nappali és az étkező is alkalmas vendégek fogadására. Az alagsorba is érdemes lemenni, hiszen játékszoba, óriási síkképernyős TV, csocsóasztal és biliárd várja a lakókat. Még egy pub is helyet kapott itt bárszékkel és nem maradt ki a konditerem sem.

Egy évfordulós akció keretében egy szerencsés ember most kibérelheti a házat augusztus 1. és 31. között, éjszakánként mindössze 50 dollárért.