MENÜ
2022. január 28.
Károly, Karola
A világ legdrágább adventi naptára

A világ legdrágább adventi naptára

szeretlekmagyarorszag.hu

Csoki helyett arany ékszereket találhatunk benne.

Ha esetleg milliárdos vagy, és még nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet az ünnepek előtt, akkor bátran ajánlható a C W Sellors 20 ezer fontba, azaz 8 millió 700 ezer forintba kerülő adventi naptára - írja a Daily Mail.

A luxusnaptár ablakai egytől egyig arany ékszereket tartalmaznak, összesen 24 ezer font (10,5 millió forint) értékben, így most akciós áron juthatunk hozzá.
A Chatsworth Winnats Luxusékszer- és Ajándék naptára a Chatsworth házat, Devonshire hercegének otthonát ábrázolja. Az ablakokban található fülbevalók, medálok, karkötők és egyebek Rebecca Sellors munkái, aki az 1979-ben alapított családi vállalkozásban nőtt fel, és minden darabot saját maga készített.

“Ez a doboz nem csak karácsonykor lesz a leggyönyörűbb ékszerdoboz az Ön öltözködőasztalán” - áll a naptár leírásában a C W Sellors weboldalán.

A borsos árú ékszerek közt találunk 18 karátos arany fülbevalót, karkötőt, fehérarany medált, ezüst hópelyhet ábrázoló medált, rénszarvasos nyakláncot és egy Fabergé gyertyát, de egy üveg limitált kiadású gint is.
Az ablakok mögött emellett egy négylevelű lóherét mintázó karkötő és Blue John kövekkel díszített ékszerek is rejtőznek. Ezt a féldrágakövet a rómaiak fedezték fel, ma Derbyshire területén is megtalálható.

Ha valaki kedvet kapott hozzá, az adventi naptárt Chesterfield és Bakewell városában is megveheti, de postai szállítással is megrendelhető.