MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
A semmittevés művészete, milliós követőtáborral

A semmittevés művészete, milliós követőtáborral

24.hu

Milliók nézték, ahogy egy YouTuber a semmit bámulja két órán keresztül.

Az indonéziai fiatal eredetileg csak tíz percen keresztül akart semmit sem csinálni, de belefeldekezett a semmittevésbe, és ezzel óriási sikert aratott.

A YouTube teli van emberekkel, akik mindenféle őrültséget képesek csinálni a nézettségért, de egy indonéz YouTuber bebizonyította, hogy a milliós nézettséghez elég lehet az égvilágon semmit sem csinálni. Az általában a vidéki indonéz életről szóló videókat készítő Muhammad Didit ugyanis majdnem hárommilliós nézettséget ért el egy több mint kétórás videóval, amiben csak annyit csinál, hogy nézi a semmit.

A fiatalember a helyi sajtónak elmondta, azután készítette a felvételt, hogy feliratkozók arra kérték, csináljon egy pozitív videót, amivel a fiatalokat oktatja. És azt találta ki, hogy készít egy felvételt, amin semmit sem csinál.

Didit elmondása szerint csak 5-10 percesre tervezte a felvételt, de végül belefeledkezett, és két óra és húsz percig nézte a semmit. A videót az otthonában vette fel, este 11 óra és hajnali egy óra között.

Ha valaki azt gondolná, hogy biztos nem volt senki, aki tényleg az elejétől fogva végignézte volna az egészet, az ibtimes című lap cikke szerint voltak, akik még azt is megszámolták, hogy hányszor pislogott a videó alatt. A válasz: 362.