MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
A pincérnő fegyvert szegezett a vendégére

A pincérnő fegyvert szegezett a vendégére

szeretlekmagyarorszag.hu

A férfi arra lett figyelmes, hogy többen menekülnek, ezután tűnt fel neki a felszolgáló fegyvere.

Az életéért rettegett az a férfi, akire egy pincérnő szerda reggel fegyvert fogott egy atlantai gofrizóban - írja a Daily Star. Az alkalmazott azután jött dühbe, hogy a vendég, Candy Franklin jelezte felé: eredetileg nem sima, hanem sajtos rántottát rendelt.

“Először nem hozta ki nekem a rendelésemet. Azután normál rántották kaptam, ekkor mondtam, hogy sajtot kértem volna rá. Egy teljesen normális szóváltás volt a kajáról, a rémálmaimban sem hittem volna, hogy fegyveres támadásra kerül sor” - mondta a döbbent férfi.
Franklin arra lett figyelmes, hogy többen fejvesztve menekülnek a Waffle House nevű étteremből, csak ezután tűnt fel neki, hogy a felszolgáló rászegezett fegyverrel áll fölötte.

“Nem gondoltam, hogy lőne, de meghúzta a ravaszt, és közölte, hogy szétlövi az agyamat. Ezért inkább gyorsan Rambóvá változtam, és elmenekültem onnan. Elképesztő sajtos rántottájuk lehet, mert eddig sehol nem csináltak ekkora ügyet belőle” - mondta a férfi.
Habár Franklin humorral kezelte a helyzetet, az incidens fájdalmas emlékeket hozott fel benne, mivel korábban már lőttek rá, és egyik testvérét is fegyveres erőszak következtében veszítette el.

“Soha többé nem megyek a Waffle House-ba” - szögezte le, annak ellenére, hogy az étterem belső nyomozást indított az ügyben.