MENÜ
2024. árpilis 28.
Valéria
A nagyvonalú és nagylelkű Ronaldo

A nagyvonalú és nagylelkű Ronaldo

infostart.hu

Ingyen kapnak ott szállást azok, akiknek a földrengés miatt nincs hová menniük.

A portugál Cristiano Ronaldo a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Marokkó-Portugália mérkőzésen a dohai at-Tumama Stadionban 2022. december 10-én. Portugália 1-0-ra kikapott.

A futballsztár négycsillagos hoteljét tavaly márciusban avatták fel a földrengés epicentrumától alig több, mint 70 kilométerre fekvő város központjában. Most egy időre ingyen kapnak ott szállást azok, akiknek a földrengés miatt nincs hová menniük.
Az Euronews írja a Marca alapján, hogy Christiano Ronaldo az egyetlen, aki törődik a pusztító földrengés túlélőivel.

A portugál világsztár, aki most a szaúd-arábiai al-Nassr focistája, a portugál Pestana csoporttal közösen nyitotta a Pestana CR7 név alatt működő négycsillagos szállodát tavaly márciusban Marrakesh belvárosának nyugati peremén, egy aránylag új negyedben, ahol főleg luxusszállodák épültek.

Egy spanyol turista beszámolóját idézve azt írja a Le Figaro, hogy sokan összeverődtek a hotel halljában szombaton, főleg külföldiek, akik az utcán töltötték a földrengés éjszakáját, és szombaton reggel jutott el hozzájuk a hír, hogy a Pestana CR7-ben egy időre ingyen megszállhatnak.