MENÜ
2019. augusztus 26.
Izsó

Kommunikációs szolgáltatás

A KAFI Reklám és Kommunikációs Bt. több mint 20 éves múltra visszatekintő magyar tulajdonú független családi vállalkozás. Alapítói több évtizedes napilapos-hetilapos tapasztalattal rendelkező újságírók-szerkesztők. Kapfinger András és Takács Zsuzsa üzenetértékű döntése, hogy mai napig megőrizték a betéti társaság formát, ezzel is fontosnak tartották jelezni, hogy korlátlan szakmai és pénzügyi felelősséget vállalnak a cég működéséért. A függetlenség és a szavahihetőség mellett alapérték a szakmaiság. Úgy fogalmaznak:  – Csak azt vállaljuk el, amit el tudunk végezni, ha pedig leszerződtünk, akkor szívvel-lélekkel végezzük el a feladatot. Szekszárdi kiadónkban modern infrastruktúra csak a hátteret adja meg, sokkal fontosabb munkatársaink szakmai felkészültsége, elkötelezettsége, akik 5-18 éve dolgoznak a vállalkozásunknál. Szlogenünk: „Értünk hozzá, hiszünk benne, megcsináljuk.”

Mivel magunk vagyunk a sajtó, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége a sajtónak.

 

Médiafigyelés és elemzés

Ügynökségünk partnereink számára, akár egy-egy projekt keretében sajtófigyelést végez. A nyomtatott médiumok mellett az elektronikus, illetve online sajtó tartalmát, alakulását is figyelemmel követjük. A megrendelőink számára lényeges információkat összegyűjtjük, elemezzük igény esetén mérhetővé tesszük.

Médiakommunikáció

A szükséges beavatkozásban is segítjük partnereinket. Elsősorban egy-egy projekt lebonyolítása esetén közlemények megfogalmazásában, illetve célzott médiapartneri körhöz való eljuttatásában adunk tanácsot, vagy egyeztetett lista alapján kiküldjük az anyagot. A legtöbb szerkesztőségbe kiküldött közlemények nem kerülnek megjelenésre! A megbízó hiába várja, hogy az elfogadott érdekes pr-anyag megjelenjen. Segítünk abban, hogy ne csak kipipálják, hogy leadtuk a közleményt, de az valóban nyomtatásra, online közlésre kerüljön!
Sajtótájékoztatók megszervezésében segítünk, a médiumok kiértesítésén, a meghívó megszövegezésén, gyártásán keresztül a háttéranyag elkészítését, közlemény megszerkesztését is elvégezzük. Gondoskodunk arról, hogy sajtó képviselői ne csak érdeklődjenek, hanem részt is vegyenek a tájékoztatókon. A nyilatkozatok, szükséges tartalmak és formák meghatározásánál jó tanácsokkal tudunk szolgálni, mert ismerjük a média természetét.

Reklámszolgáltatás

Akkor vagyunk elégedettek, ha megtérülnek ügyfeleink reklámra fordított forintjai. Segítünk a profilnak, tevékenységnek megfelelő reklámfelület megtalálásában, széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Az ár-értékarány nemcsak az autóvásárlásban meghatározó – partnereink egyre többször fogadják el számokkal alátámasztott érveinket.
Gyártás, előkészítés, nyomdai munkák
Alaptevékenységünk körébe tartozik a promóciós eszközök, reklámok tervezése, szövegezése, elkészítése. Széles körben vállalunk nyomdai előkészítő munkát, tipográfiát, arculattervezést, évtizedes múltra visszatekintő nyomdai kapcsolatokkal rendelkezünk. „Kulcsrakészen” elvégezzük a teljes folyamatot, attól kezdve, hogy a megrendelő elmondja elképzeléseit, az első találkozástól kezdve a kész kiadványig, vagy hirdetési kampányig.