MENÜ
2019. augusztus 26.
Izsó

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés - Különbözök, tehát vagyok

Minden kiadvány célja az üzenetközvetítés. A legfontosabb mondanivaló sem ér célba azonban, ha nem megfelelő formát választunk. A nyomtatott, nyomdai minőségű kiadványok esetén gyakori veszély, hogy szürke, unalmas, „láttam már valahol” az eredmény, vagy ellenkező véglet, ha túlságosan hivalkodó a megjelent anyag. Nem könnyű megtalálni azt a pontot, amelyből kiindulva eredeti, különleges, a tartalmat hűen tükröző kiadványt állíthatunk elő. Hosszú évek tapasztalatával, a technika és a modern eszközök adta lehetőségek maximális kihasználásával segítünk ügyfeleinknek, hogy a legjobb megoldásokat tudják kiválasztani. Nyitott füllel és szívvel, türelmesen hallgatjuk végig megrendelőinket és akár több tervezetet is készséggel elkészítünk. A lényeg a végeredmény. Empátia és alaposság szükséges, hogy megismerjük egy-egy cég, intézmény, alapítvány tevékenységét – lássunk ne csak nézzünk. A stílus, a különlegesség igénye azonban nem azonos a harsány, tolakodó megjelenéssel. A kevesebb sokszor több, az egyensúlyt igyekszünk megtalálni és partnereink számára közvetíteni.

Kreatív megoldások, eredetiség

Cégünk egyik kiemelt profilja a nyomdai minőségű kiadványok szerkesztése, illetve teljes körű előállítása. Kiadónkban rendelkezünk minden szükséges infrastruktúrával a modern számítógépes és programháttérrel az ügyfelek elképzelésének megvalósításához. Szakértő munkatársaink kreatív megoldásokkal, a megrendelő elképzelésének megfelelően, határidőre készítik el a kívánt szórólapot, kiadványt, könyvet. Vállaljuk A/5 - A/4 méretű egy-és kétoldalas szórólapok, kiadványok, leporellók, füzetek, kiadványok megszerkesztését, arculattervezéssel, nyomdai előkészítéssel, nyomtatással.
Folyamatos kapcsolattartás mellett gondozzuk a kiadvány előkészítését, segítünk a nyomdai kapcsolatfelvételben, igény esetén teljes körűen felvállaljuk a munkát. Partnerek vagyunk minden egyéni, eredeti elképzelés megvalósításában, tizenöt évvel ezelőtt például szilveszteri belépőjegyként készítettünk privát útlevelet is…
Referenciáink között megtalálhatók: cég- és városismertetők, készítettünk kiadványt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság részére (Police), Szekszárd Megyei Jogú Város megbízásából turisztikai kiadványokat, Borút katalógust gyártottunk. Saját kiadásban jegyeztük a Várak, kastélyok a Dél-Dunántúlon című kiadványt.

Részben vagy egészben - szövegírás, fotókészítés, szerkesztés

Részfeladatok elvégzésében is partnerek vagyunk, szövegírást, szerkesztést, fotózást is vállalunk, a Vendégváró Tolna megye című útikönyv kép – és szöveganyagát mi készítettük el, hasonlóképpen a Zu Gast in Ungarn, a német nyelvű változata is hozzánk kötődik. A Vendégváró országos kötetének Tolna megyei fotóanyaga is a munkánkat hirdeti.