Tam_Bau
MENÜ
2019. június 25.
Vilmos
Zöldségtermesztés beltéren, gömb alakú kertben

Zöldségtermesztés beltéren, gömb alakú kertben

sokszinuvidek.24.hu

Látványosak és kis helyet foglalnak a gömb alakú beltéri kertek.

Mindenki számára ingyenesen elérhető az elkészítési technikája, mely a városlakók számára is lehetővé teszi a kertészkedést.
A Growroom egy gömb alakú városi gazdaság, amely lehetővé teszi, hogy a zöldségeket tömbházak belső tereiben termeljék meg. Az innovatív szerkezetet Mads-Ulrik Husum és Sine Lindholm építészek tervezték, és nem más, mint a rétegelt lemez és a csavarok.

A felépítéshez szükséges utasításokat az IKEA teljes egészében ingyenesen elérhetővé tette, így a Growroom ténylegesen elkészíthető és fenntartható DIY projekt.

A Growroom városiak számára készült. A hagyományos gazdálkodás rengeteg helyet foglal el, de a Growroom kis helyet, hiszen függőleges irányba építkezik.

Arra törekszik, hogy támogassa a mindennapi jó közérzetet a városokban úgy, hogy egy kis oázist vagy „énidő-kertészetet” hoz létre környezetünkben, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy kapcsolatba lépjenek a természettel.

Az egymást átfedő részek biztosítják, hogy a víz és a fény minden szinten elérje a növényzetet. A kialakítás egyszerűvé és intuitívvá tette az összeszerelést, valamint a Growroom csak egy anyagból készül, ami hozzáférhetővé és megfizethetővé is teszi a szerkezetet.