MENÜ
2018. október 23.
Közt.kikiált., Gyöngyi
Victoria's Secret Fashion Show 2017

Victoria's Secret Fashion Show 2017

gretta.blog.hu

A Victoria’s Secret Fashion Showt is minden évben hatalmas érdeklődés övezi.

Az idei shown egyaránt voltak szörnyű és atomszexis szettek, nagy visszatérések és távozások, bukások, esések és villantások is, valahogyan pedig feledésbe merült a milliódolláros melltartót viselő Lais Ribeiro jelenléte. Íme egy kis összeállítás a 2017-es bemutatóról!

Az idei showt a kínai Shanghai-ban rendezték meg, a fellépők között pedig olyan nevek szerepeltek, mint Harry Styles, Miguel, Jane Zhang és Leslie Odom Jr – ők egy színpadot osztottak meg a modellekkel. A világ egyik legelképesztőbb kifutóját – a 2009-es bemutatóhoz hasonlóan – ismét U-alakban álmodták meg a szervezők, amit persze glitterekkel, flitterekkel, hatalmas LED falakkal és a legmodernebb kütyükkel együtt állítottak fel.

A Victoria’s Secret Fashon Shown résztvevő 55 gyönyörű modellt 20 különböző országból válogattak ki a többfordulós castingok során, amibe korábban egy kis bepillantást is nyerhettünk ebben a videóban . (A bemutatóról több orosz és ukrán modell, valamint Gigi Hadid és Katy Perry is hiányzott – utóbbiak a megbotránkoztató viselkedésük miatt nem kaptak munkavállalói vízumot Kínába).

A bemutató egyébként egy hét múlva már a tévében és a Youtube-on is látható lesz, de ide is fel lesz töltve a közvetítés.

És most következzenek a képek!

 

Candice Swanepoel nyitotta a showt, aki tavaly a szülési szabadsága miatt nem tudott jelen lenni. Mi tagadás, jobb formában van, mint valaha!

 

A 2 millió dolláros Champagne Nights Fantasy Bra-t a brazil Lais Ribeiro viselte, aki egyébként egy 10 éves kisfiú anyukája.


A Victoria's Secret egyik veteránja, Alessandra Ambrosio (balra) 17 év után vonul vissza a fehérneműmárkától, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson - ez volt az utolsó showja.

 

Adriana Lima a szokás szerint felrobbantotta a színpadot – még annak ellenére is, hogy a szettje szinte teljesen eltakarta a tökéletes alakját.

 

A svéd Elsa Hosk viselte a Swarovski kristályokkal kirakott outfitet, amit a kínai sárkányok inspiráltak - az tuti, hogy ő nem hamburgereken él!

 

Bella Hadid idén testvére nélkül lépett fel a shown, de ez annyira nem zavarta - a backstageben például alaposan neki is vetkőzött, a fotósok legnagyobb örömére. Nem egy szégyenlős alkat!

 

Hiába van tökéletes alakja, Jasmine Tookes csak az első öltözékével járt szerencsésen - a második szettjében inkább hasonlít egy madárijesztőre, mint egy szexbombára.

 

Egy férfimagazin olvasói az összes angyal közül Josephine Skriver popóját szavazták meg a legdögösebbnek - kár, hogy alig látni belőle valamit. Akit érdekel, annak érdemes rákeresni.

 

A holland lányokat Romee Strijd képviselte, aki csak két éve kezdett el először dolgozni a Victoria's Secretnek, de máris a legnagyobbak között emlegetik.

 

Taylor Hill a maga 21 évével az egyik legfiatalabb modell volt a Victoria's Secret bemutatóján. Ugye, milyen gyönyörű?


Sara Sampaio (balra) és Elsa Hosk (jobbra) igazán szexis szetteket kaptak a showra, de ők voltak a szerencsés kivételek...


... a legtöbb outfit ugyanis bűnronda volt. Egyébként ez tényleg egy fehérnemű bemutató, csak nem annak látszik. A képen Alexina Graham mutat be egy lightos terminátorszerkót, de a többiek sem jártak sokkal jobban.


A rutinos kifutómodellnek számító Ming Xi például el is vágódott a ruhájában - amire a Victoria's Secret Fashion Shown még nem volt példa - , de a többeknek is meggyűlt a bajuk a szettjükkel.


Sui He, Lais Ribeiro, Taylor Hill, Romee Strijd
A backstage-ben sem volt megállás: több ezer kép készült a lányokról, akik szívesen pózoltak a kameráknak.


Alessandra Ambrosio, Lais Ribeiro, Adriana Lima
Alessandra Ambrosio és Adriana Lima több figyelmet kapott a shown, mint a Fantasy Brat viselő Lais Ribeiro - erre talán ők is rájöttek, és ilyen pózokkal próbáltak kompenzálni a fotósok előtt.