Tam_Bau
MENÜ
2019. június 19.
Gyárfás
Török vendégszeretet

Török vendégszeretet

iindex.hu

A török ellenfél elég gusztustalan módszerekkel okozott zavart a hétvégén.

A norvég ÖIF Arendal kézilabdacsapata panaszt nyújt be az Európai Kézilabda Szövetségnél, mert török ellenfele elég gusztustalan módszerekkel okozott zavart a hétvégén a Challenge-kupában.

A norvégok a Selka Eskisehirrel játszottak, de már a meccs előtt megnehezítették a dolgukat. Amikor az utolsó taktikai megbeszélésre mentek, zárva találták az öltözőjüket. Később meglett a kulcs, de nem volt benne sok öröm, a norvégok szerint bűzbombát helyeztek el az öltözőben, több játékos és vezető is hányingert kapott.

Az Arendal menedzsere, Björn-Gunnar Bruun Hansen azt is mondta, hogy a törökök a kapufát is „bezsírozták", hogy segítsék a saját gólszerzésüket. A klub vezetője elmondta, hogy olyat már tapasztaltak, hogy megdobálták a szélsőiket pénzérmékkel, vagy leköpték őket, de szerinte az különbözteti meg ezt az esetet a korábbiaktól, hogy itt az ellenfelük is segített a szabotázst.

Az Arendal már a meccsen jelezte ezeket a problémákat, az EHF ellenőreinek és a bíróinak, de nem vették őket komolyan, most hivatalos panasszal élnek az európai szövetségnél.
A mérkőzést az Eskisehir nyerte 34-28-ra.