Tam_Bau
MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Térnövelô tükrök

Térnövelô tükrök

lakbermagazin.hu

A tervezésnek köszönhetően a 48 m2-es tér nagyobbnak tűnik.

A belsőépítész alaposan átgondolta a fiatal párnak tervezett 48 négyzetméteres, kétszobás lakás optimális és kifejezetten modern stílusú berendezését. A lehető legjobban kihasználta a rendelkezésre álló teret. Adott a sok tárolóhely, káddal szerelt fürdőszoba mosógéppel, külön mellékhelyiség, nappali és konyha-tér étkezőpulttal, külön hálószoba nagy gardróbbal és a beépített erkélyen kialakított dolgozószoba.

A tervezésnek köszönhetően a 48 m2 tér nagyobbnak tűnik. Elkülönítették a közösségi és a privát zónát – a nappali és a hálószoba között a tolóajtó ugyanazt a dizájnt kapta, mint a gardróbszekrény ajtaja. Az enteriőr építészeti megközelítését hangsúlyozza a falak világosszürke díszítőfestése – ez lett a háttér a különböző textúrákhoz, kétféle fa felülethez, gránit burkolathoz és a mennyezet egy részén használt grafitszürke festéshez, ezzel a világosszürke árnyalattal festett tégla dekorhoz a kanapé mögötti falon és a hálószobában az ágy mögötti falra gipsz és fa kombinációjával tervezett, megvilágított 3D panelhez.


A szürke mennyezet nem nyomta le a teret vizuálisan, inkább kiterjesztette az előszobát. A hatást erősíti a sok tükör, mely teljesen beborítja a gardrób falait. A konyhabútor látványos része a szép fa textúrával burkolt falnak álcázott elem a nappali folytatásaként. A bútorok és kiegészítők legtöbb elemét a dán BoConcept katalógusából választották – a megálnmodott lakberendezési stílushoz ezek illettek a legjobban – modern, diszkrét, funkcionális és kényelmes tulajdonságokkal.