MENÜ
2019. augusztus 20.
Alkotmány ü., István
„Szórakoztató vagyok és vicces

„Szórakoztató vagyok és vicces"

24.hu

Egy hétéves kisfiú milliárdos sikere.

A BBC írta meg, hogy a hétéves Ryan lett a YouTube legjobban fizetett vloggere. A kisfiú a Ryan ToysReview nevű csatornáján játékokat mutat be. A Forbes becslése szerint Ryan egy év alatt 22 millió dollárt keresett videóival, ezzel a YouTube-on maga mögé utasította Jake Pault is, aki félmillió dollárral kevesebb pénzt keresett nála.

Ryan általában naponta posztol új videót, egy vasárnap közzétett játékbemutatójának nézettsége már átlépte az 1,4 milliót.
Ryan bevételei – amelyből nem vonták le az ügynökök és a jogászok díjait – egyetlen év alatt megduplázódtak. Az NBC megkérdezte a kisfiút, hogy a többi gyerek miért szeretheti ennyire a munkáit. Szerinte azért: „Mert szórakoztató vagyok és vicces".
A már több mint 13 millió követővel rendelkező csatornát Ryan szülei hozták létre, a videóit több mint 26 milliárd alkalommal nézték meg. A csatorna bevételei nem csak a nézettség miatt lőttek ki, Ryan szponzorált tartalmakat gyárt, a Walmartban pedig októberben saját, Ryan’s World Toys névre keresztelt termékeket vezettek be, óriási sikerrel.