Tam_Bau
MENÜ
2020. augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc
Szokatlan padlóburkolatok

Szokatlan padlóburkolatok

nlcafe.hu

Még a legszokatlanabb megoldásokkal is megéri néha kísérletezni.

Sokan bele sem gondolnak, hogy a konyhapadlójuknak nem feltétlenül kéne hagyományos csempéből lennie. Ha mindennel lehet kísérletezni, miért pont a padlóburkolattal ne? Szuper különleges konyhapadló ötleteket mutatunk!

A semleges és finomított, homokos tónusú mészkő jó választás lehet, anélkül, hogy túllépnénk a költségvetésünket. A padlóburkolási folyamat végén érdemes matt szigetelőanyaggal kezelni a felülelet és ezt kétévente megismételni, hiszen ez a réteg jól lefedi a kopásokat és a repedéseket.

Az antik téglakő gazdaságos, könnyen tisztítható és áthatolhatatlan a károsodásokat illetően, így évtizedekig sem kell hozzányúlni, ha a megfelelő szigetelőanyaggal kezelik.

Ha már tégla, miért ne lehetne fehér? Akár mi magunk is ecsetet ragadhatunk, ha meguntuk a vörös köveket és fehérre festhetjük őket. A festés előtt kenjük le a téglát a megfelelő szigetelőréteggel, hogy megakadályozza a foltok és a nedvek beszivárgását.

A palakő roppant eleganciát kölcsönöz bármelyik konyhának, emellett pedig a viszonteladói értéket is erősen emeli.

A festett minták is nagyon népszerűek, akár fa, akár linóleumpadlóról van szó, ráadásul megfizethető megoldásról van szó.