Tam_Bau
MENÜ
2019. május 21.
Konstantin
Svédország legkisebb háza

Svédország legkisebb háza

sokszinuvidek.24.hu

Eladó Svédország legkisebb háza, a 22 négyzetméteres csodabirodalom.

 

Azt mondják, hogyha elegünk van van a nagyvárosok zajából, akkor Svédország igazán nekünk való hely, hiszen ez az az ország, ahol a még az itt élők szerint is vidéken kezdődik élet. A friss levegő és nyugalom, ami mindenhol tapasztalható, megfizethetetlen.

Bármerre megyünk, szinte biztos, hogy a közelben tavat találunk, és igen sűrűn nemzeti parkokba botlunk. A piciny falvakban a házikók ablakában esténként hangulatos fények pompáznak, nappal pedig a lovak, tehenek és bárányok uralják a tájat. Minden faluban van egy kisebb-nagyobb tó, amelyekben nem ritkák a szigetek sem. Sőt, általában egy-egy kreatív helyi nyári lakját vagy csónakházát is megcsodálhatjuk a tó közepén.

Nincs ez másként Gustavsvikban sem, ahol Svédország legkisebb házát árulják. Első hallásra el sem hinnénk, hogy abszolút élhető lehet egy ilyen kis méretű ház. Sőt, ahogyan megnézzük nagyon is élhető. 2016-ben újították fel, és nem túlzás azt mondani, hogy igen igényes, és minden luxussal felszerelt meseházikó. A fehér színt szeretik az északiak és profi módon egészítik ki a szükséges elemekkel, hogy nehogy unalmas tereket kapjanak. ha megnézzük a fotókat, jól látszódik a tökéletes harmónia. És a környezettudatosság.