MENÜ
2019. május 19.
Ivó, Milán
Őszi nátha ellen hatékony a gőz

Őszi nátha ellen hatékony a gőz

spatrendonline.hu • fotó: wellspamag.hu

A gőzfürdők a nyári allergiaszezon után, az őszi megfázásoknál lesznek leginkább hasznosak.

Az őszi nátha és meghűlés esélyeit a rossz idő, az átmeneti ruházat és az egyre kisebb, zárt helyekre szoruló tömeg fokozza. Szerencsére az immunrendszer erősítése is rengeteg módszer létezik, akárcsak a kezdeti tünetek mérséklésére.

Az egyik otthon is bevethető segítő a gőzkabin. Ezek a zuhany kabin testbe zárt gőzfürdők a nyári allergiaszezon után, az őszi megfázásoknál lesznek leginkább hasznosak. A teljesen zárt rendszerre dolgozó kabinok rekord sebességgel telnek meg, illatos, páradús gőzzel, és fejtik ki áldásos hatásukat a bőr és a légzőszervrendszer számára.

 A teljesen üvegborításos gőzkabinok az egész testre hatóan hozzák a gyerekkori kamillás inhalálás jótékony hatásait. Csak a gőz ezúttal nem korlátozódik az arcra, a bőr minden pórusát átjárja a tisztító gőz, és a mély belélegzések után a tüdő is fellélegezhet. A kabinok terápiás hatása különféle illóolajokkal növelhető, hiszen a rendszer ezek adagolását is lehetővé teszi. Így tényleg megidézheti a kamillás gőzöléseket, de a légzést könnyítő és a gyulladáscsökkentő eukaliptusz vagy a fájdalomcsillapító levendula is ajánlott a náthás időszakban.