MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Nádasdi Ház Szekszárdon, a belvárosban

Nádasdi Ház Szekszárdon, a belvárosban

Takács Zsuzsa, Nádasdi Reggeliző

Ahol nem csak reggelizhet hanem ebédelhet is, mindezek mellett családi és céges rendezvények helyszíne.

A Nádasdi Reggeliző unikum Szekszárdon. Egy hely, ahol a reggelizést állították középpontba, ugyanakkor a megszokottól eltérő, színvonalas heti menü ebédet is kínál. Szekszárd belvárosában, a főutcán, a főiskolával szemben várja a vendégeket, akik helyben készült ételeket és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak, otthonos, barátságos környezetben. Egyre többen fedezik fel és térnek vissza nemcsak a helybéliek, hanem a Szekszárdra érkező, vagy átutazóban lévő vendégek, akik szépen terített asztal, figyelmes kiszolgálás mellett gyorsan bekapnának néhány falatot, vagy egy könnyű ebédet – akár elvitelre is.

Néhány hónapja számoltunk be róla, hogy a nevet megőrizték, de teljesen új profillal megnyitott Szekszárdon a Nádasdi Reggeliző. A fogadtatás kiváló volt, az eltelt idő pedig további újdonságot hozott: immár minden hétköznap, ebédet is kínál, mégpedig hetente változó ételsorral. Hétfőtől péntekig két-, illetve háromfogásos menüből választhatnak a vendégek, a kétféle leves, és három főétel között mindig található húsmentes fogás. A három fogásos menü esetén desszertként kávét is fogyaszthatunk, a szóda vagy szénsavmentes víz fogyasztását a menü ára tartalmazza. Az igényesség, az otthonosság érzése mágnesként vonzza a vendégeket. Korábban mintegy kiegészítő lehetőségként szerették volna felkínálni azoknak a helyieknek, akik másutt menüznek, vagy otthoni ebédet fogyasztanak a munkahelyen. Jellemzően visszatérnek a hét több napján, és a menüsorból más-más ételt választanak a vendégek, akik megtapasztalják, hogy hétköznapokon is érdemes minőségi ételt igényes kiszolgálással, szép környezetben fogyasztani. Erre mondják, hogy gasztronómiai élményt nyújt. Különösen akkor, ha mindez kevéssel kerül többe, mint egy átlagos menü, ráadásul két-három fogást tartalmaz. De beszéljenek az árak, hiszen például a háromfogásos menüsor 1590 forintba kerül.

Persze a név is kötelez, és a Nádasdi Reggelizőben egyre többen fogyasztják el a napindító ételt és italt. Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy nagy igény van erre a megyeszékhelyen, jellemzően azok is betérnek egy jó reggelire, akik másutt, magánszállásokon szállnak meg, és reggelizni szeretnének. Jól működő kapcsolat alakult ki a szálláshely-szolgáltatókkal, amit a jövőben bővíteni szeretnének. A tervek szerint külön kártyát biztosítnak majd, amellyel bizonyos partnerek, panziók vendégei kedvezményesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Jelenleg Szekszárdon egyedüliként vállalták fel, hogy a reggeliztetést állítsák a középpontba. A tükörtojás, a hagyományos meleg reggelik mellett klasszikus és „fitt” szendvicsek, naponta változó „fitt” reggelik várják a vendégeket. Az egészségtudatosak vagy különleges étrendet követők is találnak kedvükre valót. Helyben készült péksütemények, kézműves sajtok, joghurtok gazdagítják a kínálatot, emellett arra is lehetőség van, hogy egy könnyű és gyors ebédet már reggel elcsomagolva magával vigyen az ember! Az egyediség az italkínálatról is elmondható, kezdjük mindjárt a főzött házi kakaóval, vagy a méhes-mézes szörpökkel, zöldség- és gyümölcslevekkel. Kiváló minőségű Mokaflor kávét ihatunk, teák, gyógyteák, vagy éppen alternatív tejek széles kínálatából választhatunk.

Ezenkívül rendezvények kiváló helyszíne a Nádasdi Ház különterme, illetve a zárt udvaron található kerthelyiség. Mintegy 40 főt tudnak fogadni, elsősorban céges rendezvények, osztálytalálkozók, családi programok lebonyolítására alkalmas. Külön előnyt jelent, hogy a belváros szívében található, belső parkolóval rendelkezik, és a vendégek elszállásolása helyben megoldható. Azt talán mondani sem kell, hogy a reggeli vagy akár az ebéd, a vacsora, szintén helyben biztosítható.

Sokoldalú, igényes, és barátságos fogadtatás, otthonos és trendi környezet, friss és egészséges ételek mellett fontos szempont a barátságos ár. Érkezzen a vendég reggelizni, ebédelni, vagy napközben csak egy szendvicset bekapni, egy kávét vagy teát inni, mindig szeretettel várják a Nádasdi Reggelizőben!

Címünk: Szekszárd, Rákóczi u. 10. • Telefon: 30/484-3769 • Parkoló az udvarban.
Nyitva: hétfőtől szombatig 7.00-14.00-ig, vasárnap: 8.00-12.00-ig
Rendezvény esetén kérje egyedi ajánlatunkat! • E-mail: info@nadasdihaz.hu