Tam_Bau
MENÜ
2020. augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc
Meleg és páramentes

Meleg és páramentes

lakberinfo.hu

A padlófűtés népszerű fűtési módszer, ideális a kőburkolattal ellátott helyiségekben, így a fürdőszobában és a konyhában is.

A fürdőszoba teljesen eltér a legtöbb otthoni szobától, mivel hőérzetünk szempontjából eltérő követelményekkel rendelkezik - általában nedves és párás, gyakran levetkőzünk benne, és jellemzően kisebb, mint egy átlagos szoba. Mindezek a tényezők specifikus fűtési igényeket támasztanak elé.

A padlófűtés fűtési szezonban kellemes meleget biztosít, azonban a keletkező párát nem tudja megszüntetni, s a központi fűtés lekapcsolása után az említett „nedves” szobákban hiányérzetünk támadhat. Ezt különösen tavasszal és ősszel érezhetjük – szó szerint a saját bőrünkön.
Ennek a hiánynak egyszerűen véget vethetünk egy remek törölközőszárító radiátor telepítésével.

Mik a törölközőszárító radiátor előnyei?
• Párátlanítja a fürdőszobát (egyes modellek tükör felülettel is elérhetők)
• Kellemes, frissítő, spa-szerű élményt okoz egy puha, meleg és illatos törölköző használata
• Segítségével örökre megszabadulhatunk a nedves és kellemetlen szagú törölközőktől, melyek egyes baktériumok és penészgombák kedvelt telephelye
• Falra szerelhető, kis helyen elfér, és kevés energiát használ fel
• Kézzel mosható ruhákat, fehérneműt, fürdőruhát is száríthatunk rajta (a piacon vannak kifejezetten ruhaszárító radiátorok is)
• Stílusos kiegészítője lehet a minimál, a modern, vagy klasszikus fürdőszobájának

Ebben a kategóriában három alaptípus létezik: a meleg vizes, az elektromos és hybrid változat. Mindegyik törölközőszárító lényege, hogy a törülközőtartót belülről felmelegíti, nagyon hatékony és alacsony energiafogyasztással rendelkezik.

Modelljeinket számos forma – és méretválasztékban kínáljuk, s a RAL színskála színeiben felár nélkül elérhetők. Kiegészítő szolgáltatásként a törülközőszárító radiátorok többsége automatikus kikapcsolási időzítővel és termosztáttal is felszerelt. A teljes termékválaszték megtekintéséhez és az egyes modellek részleteinek megtekintéséhez kattintson ide.