Tam_Bau
MENÜ
2019. május 21.
Konstantin
Lejárt a csempe ideje a konyhában?

Lejárt a csempe ideje a konyhában?

lakbermagazin.hu

Rendkívül modern és esztétikus hatást kelt akár egy üveg hátfal vagy kerámia felület.

Napjainkban számos lehetőség közül választhat az, aki konyhájában hátfalként, tehát az alsó és felső elemsor közötti terület borításaként nem hagyományos csempét szeretne használni. Az utóbbi években a prémium kategóriát a természetes kő, az üveg és kerámia hátfalak képviselik. Rendkívül modern és esztétikus hatást kelt akár egy üveg hátfal vagy kerámia felület, de sokan szeretik a munkapult folytatásaként, ugyanabból az anyagból felfutó borítást, legyen az hagyományos munkalap, vagy akár természetes anyag.
Kedvelt alapanyag a kvarckő, mely érzetre és külsőre olyan, mintha valódi kő lenne. Fantáziadús mintákkal, illetve kőre emlékeztető felületekkel a kvarckő végtelen sok formalehetőséget kínál. A kvarckő kollekció hátfalként is alkalmazható.
Az üveg hátfalakkal a legkülönlegesebb és legexkluzívabb terveket is életre kelthetjük. Rendelheti trendi és exkluzív motívumokkal, vagy az Ön által választott kedvenc családi fotóval, mellyel még otthonosabbá varázsolhatja konyháját. A minták a legmodernebb nyomtatási technológiával készülnek, ennek köszönhetően nem árt nekik sem az UV-fény, sem a hő.
Valamennyi motívum készülhet többféle vastagságú üveggel, azonban a vastagságtól és a felület nagyságától függően a minták különbözőek lehetnek.
Az üveg a konyhában és fürdőszobában egyaránt népszerű, a divatos és egyedi mintáknak köszönhetően azonban egyre több közösségi épületben is találkozhatunk vele, akár egy kávézóban, vagy információs pult kísérőjeként. Az üveghátfal tömörfa munkalappal, vagy természetes kővel kombinálva ötvözi az időtállóságot és a modern hatást.