MENÜ
2021. árpilis 21.
Konrád
Korszerűbb infrastruktúra, új nővérhívó rendszer a magasabb színvonalú betegellátásért

Korszerűbb infrastruktúra, új nővérhívó rendszer a magasabb színvonalú betegellátásért

A Tolna Megyei Balassa János Kórház 2015. december 14-én pályázatot nyújtott be a „TIOP-2.2.8.A-15/1 - Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása” kiírásra.

A pályázati útmutató értelmében lehetőség van olyan 2015.12.31-ig befejezett építészeti beruházás finanszírozására, amelynek célja a betegellátás színvonalának, komfortjának javítása (pályázaton belül B1 komponens). A pályázat teljes költségvetése 160 081 138 forint, amelyből 150 millió forint az építészeti jellegű beruházás.
A belgyógyászati tömbben helyet foglaló fekvőbeteg ellátó osztályok és járóbeteg ellátó munkahelyeken a betegellátás körülményeit és a betegbiztonságot javító épület-felújítási munkákat végeznek el. Ennek keretében korszerűsítik az épület villamossági rendszerét, új nővérhívó rendszereket építenek ki, felújítják mindkét liftet. A legkritikusabb pontokon kicserélik a nyílászárókat és ehhez kapcsolódóan részlegesen felújítanak több kórtermet. Az épület tetején napelemes kiserőművet alakítanak ki, amellyel jelentősen csökkenni fog az energiaköltség.
A kivitelezést közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott vállalkozó végzi.
A pályázat beadási határideje 2015. december 28-a, elbírálása ezt követően történik.

További információk:
Kis Zoltán projektmenedzser
Telefon: + 36 74 501-567
E-mail: Kis.Zoltan@tmkorhaz.hu