MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Koronavírus a betlehemi jászolban

Koronavírus a betlehemi jászolban

hvg.hu

Egy hatalmas koronavírus került a kis Jézus mögé egy németországi templomban.

A koronavírus-járvány miatt a templomokban sem a megszokott módon zajlik az élet, és úgy tűnik, ez az idei betlehemi jeleneteken is meglátszik.

A Velvet szúrta ki, hogy a németországi Renningen egyik templomában, a St. Martinusban idén a koronavírus is helyet kapott a jászolban fekvő kis Jézus mögött, egészen pontosan egy óriási vírust állítottak fel a padsorok előtti részen.

A víruson az olvasható: Ne féljetek!, amely Lukács evangéliumából való, az angyal így adja hírül Jézus születését a pásztoroknak. "Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek. Ma megszületett a Megváltó nektek, Krisztus, az Úr, Dávid városában."

Ne féljetek!, amely Lukács evangéliumából való: az Úr angyala így adja hírül Jézus születését a pásztoroknak.Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek. Ma megszületett a Megváltó nektek, Krisztus, az Úr, Dávid városában.Ne féljetek!, amely Lukács evangéliumából való: az Úr angyala így adja hírül Jézus születését a pásztoroknak.
A betlehem csak az istentiszteletek alkalmával tekinthető meg, a vírus miatt hozott szabályok értelmében egyszerre csak 50-60 fő részvételével.