Tam_Bau
MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Kicsi, de stílusos

Kicsi, de stílusos

lakbermagazin.hu

Fiatal pár stílusos, modern 36 négyzetméteres lakása helytakarékos és esztétikus hálószoba leválasztással.

A belsőépítész stúdió egy kreatív területen dolgozó fiatal pár 36m2-es lakását rendezte be. A feladat egy tágas hatású, stílusos, modern élettér létrehozása volt monokróm színpalettával és egy élénk kiegészítő színnel a dekorációban.

A konyhát és a nappalit egy térbe helyezve a tér nagyobbnak, tágasabbnak tűnik. A hálószoba sincs fallal leválasztva, a privát tér nappali zónától való elhatárolását egy könnyű fa térelválasztóval oldották meg, 3 eltolható elemmel – ez nem csak helytakarékos, de egy érdekes vizuális hatást adó látványelem is egyben.

A zuhanyfülkével szerelt fürdőszobából lecsípve egy kis területet az előszobából megközelíthetően helyezték el rejtetten a mosógépet. A pici erkély beépítve kialakult egy hely, melyet dolgozósarokként hasznosítottak.

A színpaletta monokróm a szürke árnyalataival és fehérrel, ebből a háttérből látványosan kiemelkedik a meleg sárga kanapé. A modern konyha dizájnja is a szürke és fehér kontrasztjára épül. Érdekes még az előszobai szekrények kialakítása, melyeket a padló szintjétől elemelve szereltek be, alatta megvilágítva a kerámia padlóburkolatot.