Tam_Bau
MENÜ
2019. június 20.
Rafael
Ki lesz a Telekom Veszprém új edzője?

Ki lesz a Telekom Veszprém új edzője?

24.hu

Már Magyarországon van a Telekom Veszprém új edzője?

 

A hét elején Veszprémbe érkezett és az éjszakát a Séd patak partján található Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte David Davis, akiről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője, az idény közben menesztett svéd Ljubomir Vranjes lehetséges utódja.

Nem pusztán Ljubomir Vranjes edző bukott meg a Telekom Veszprém kéziseinél, hanem annál sokkal több történt hétfőn. Helyzetértékelés.
A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szép fekvésű négycsillagos szállodában helyezi el a vendégcsapatokat, hasonlóképpen a játékvezetőket, ahogy a kézilabdasport neves személyiségeit is.

Az SzPress Hírszolgálat úgy tudja, hogy a 41 éves spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya – kedden már el is utazik Magyarországról.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István irányította Bresztben, akinek bármeddig is tart a küldetése, azt már elmondhatja, hogy első Bajnokok Ligája mérkőzésén hatalmas csatában és megérdemelten nyert.