Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Innovatív és immár a régió szerves része

Innovatív és immár a régió szerves része

Solvaro Kft.

Ön ismeri a SOLVARO Kft-t? A fémfeldolgozó vállalat székhelye már 1992 óta Szekszárdon található, azonban munkaadóként a régióban sokak számára ismeretlen.

A SOLVARO nem csupán jelentős ipari ügyfelei, hanem munkavállalói számára is vonzó, akik például a Fendt és a VALTRA traktorokhoz készítenek motorháztetőket, méghozzá nagyon sikeresen. Az üzem gyártási területe mára már több mint 8000 m2 és kb. 120 munkatársat foglalkoztat – és ezek a számok folyamatosan emelkednek.

Lehetőség azok számára, akik velünk közösen szeretnének alkotni és gondolkodni

A SOLVARO vállalatnál a gyártás főszereplői a fémipari szakmunkások, gépkezelők. A legmodernebb technológiákkal gyártják a buszok és traktorok szellőzőrácsait, a szerverszekrények ajtajait, az építőipari gépek komponenseit és sok mást is. A munkaállomásokat és a környezetet a legújabb felmérések szerint alakították ki és kapcsolták össze egymással. Az események középpontjában a perforáló gépek, a teljes mértékben automatikusan robottal berakodható lézerberendezések és mélyhúzó prés állnak. A jól felszerelt géppark fejlesztése folyamatos, mert a tulajdonos által irányított vállalat továbbra is növekszik. Ezáltal a munkavállalók számára sok fejlődési lehetőség nyílik meg. A vállalat elsősorban azért rendkívül sikeres az ügyfelei körében, mert minden feladatra friss szemmel tekint, valamint mert a termékek és folyamatok fejlesztésére törekszik. Éppen ilyenek a SOLVARO munkavállalói is, hiszen megbízhatóak, elhivatottak és folyamatosan új ötleteik vannak. Mindig az egészet tartják szem előtt, valamint ismerik az apró részleteket és az ötleteiket mindig örömmel fogadják.

Aki megbízható és elhivatott, az illik a SOLVARO vállalathoz, és a megfelelő munkavállalók számára a vállalat szívesen nyújt extra jutattásokat is

A munkahelyen fontos szerepet játszik a jó közérzet

„Szeretnénk hosszú távon is a vállalatnál tartani azokat, akik illenek hozzánk„– nyilatkozza Kövecses Dániel, a szekszárdi SOLVARO Kft gyárvezetője, „és ezért, valamint a kölcsönös megelégedésért szívesen nyújtunk extra juttatásokat is„. Konkrétan nem csupán átlagon felüli munkáltatói juttatásokra, hanem a közösségi támogatást célzó tevékenységekre is gondol, mint egy népszerű nyári ünnepség az egész család számára. Az összes modern technika ellenére a SOLVARO meggyőződése, hogy a munkavállalók jelentik az igazi különbséget!

A vállalat egy sor vonzó gyakornoki helyet is kínál.

Ez a lézerberendezés teljesen automatikus berakodással készíti az összetett kontúrokat, a gépkezelők átfogó oktatást kapnak a legújabb technológiákról

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor további információkat találhat a www.solvaro.hu oldalon, vagy jelentkezzen a human@solvaro.com e-mail címen vagy a +36 74 504-007 telefonszámon.