MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Fürdőző nő halálát okozta a mobilja

Fürdőző nő halálát okozta a mobilja

24.hu

Fürdés közben halt meg egy nő, miután töltőn lévő mobilja beleesett a kádba.

Áramütés ölt meg egy 26 éves orosz nőt, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a kádba, miközben fürdött – írta a LADBible. Jevgenyija Suljatyeva holttestét édesanyja találta meg, miután meglátogatta, mert nem tudta elérni. Azt nem lehet tudni, hogy a nő használta-e a telefont, amikor az beleesett a vízbe, és halálos áramütés okozott.

Az esetet az orosz szövetségi nyomozó hatóság vizsgálja, miután sorra történnek hasonló halálesetek Oroszországban. A LADBible cikke szerint egy héttel korábban egy 14 éves lány halt meg ugyanígy, miután kádban ülve kicsúszott a kezéből a töltőn lévő telefonja. Áprilisban pedig egy Anasztázia nevű nő, akire szintén anyja talált rá a kádban. Egyik kezében a telefonja, a másikban a kád dugója volt.

Tavaly decemberben pedig egy 15 éves szibériai lány vesztette életét hasonló körülmények között, valamint egy 12 lány, aki zenét hallgatott telefonján fürdés közben. Ez már a sokadik eset.

Az esetek miatt szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy senki se használja a kádban a töltőre rakott telefonját, mert az életveszélyes. Hozzátéve, hogy, ha a mobilok nem lettek volna bedugva a 220-ba, akkor a tragédiák nem történtek volna meg.