MENÜ
2018. december 10.
Judit
Fidel Castro városnyi szeretője?

Fidel Castro városnyi szeretője?

truereality.cafeblog.hu

Szexuálisan is birtokolta országát a diktátor.

Luxusházakban tartotta szeretőit és egy külön szigeten is. Állítólag 35 ezer nővel hált, bár, hogy ezt hogyan számolták ki, azt nem lehet tudni. Úgy mondják, ebédre, vacsorára és néha reggelire is rendelt egy-egy újabb lányt, akik 20-30 évvel is fiatalabbak voltak nála. Minden neki tetsző nőt becserkészett, és ki mert volna éppen neki ellenállni?

Fidel Castro kinézte a nőket és embereivel nemes egyszerűséggel magához szállíttatta mindet. A legendák szerint hosszú pásztorórái alatt a mezőgazdaság helyzetéről beszélt vagy szivarozott – hát, nem ő lehetett az aktív fél.

Egyébként Castro haláláig alig valamit lehetett tudni magánéletéről, most árasztanak csak el minket a megdöbbentő adatok. Állítólag feleségét, Daliát, 5 A-betűs gyermekének anyját csak akkor vette el, amikor meghalt lelki társa és szerelme, a kubaiak Evitája, Celia. De nyilván sem a felesége sem hétpecsétes szeretője nem akadályozta meg abban, hogy szebbnél szebb lányokat hozasson magához szivarja és a kivégzési jegyzék mellé.

Mindez távolról nagyon izgalmasan, szinte izgatóan hangozhat, ha Fidel valahol még van, és hallja, amit terjesztenek róla, “hogy ő mekkora egy bika volt, hogy egy országnyi nőt kedvére hágott” kábé, még halálában is örvendezik, de vajon ott lenni is izgalmas lehetett? Nem vonjuk be túlzottan is romantikus mázzal egy brutális diktátor életét?