Tam_Bau
MENÜ
2021. szeptember 21.
Máté, Mirella
Fastron Hungaria Kft.: nagyszabású projekt, bővülő gyárkapacitás, azonnali munkalehetőség

Fastron Hungaria Kft.: nagyszabású projekt, bővülő gyárkapacitás, azonnali munkalehetőség

Fastron Kft.

A város legnagyobb és a megye 3. legnagyobb foglalkoztatójaként hosszú ideje több, mint 700 főnek biztosít tartósan munkahelyet.

A FASTRON Hungaria Kft. 1993 óta a nemzetközi Fastron-csoport tagjaként működik Tolna városában. A cégcsoport idén ünnepli 40. fennállását. Munkavállalóinknak stabil és megbízható munkahelyet nyújtunk és biztosítjuk a vállalaton belüli nyelvi továbbképzést és speciális szakmai tanfolyamokat.

Három telephelyen az alábbi tevékenység található:

– A mechatronikai gyáregységnél automata, félautomata és kézi szereléses technológiákkal állítunk elő elektronikai és elektromechanikai alkatrészeket kis-, közepes- és nagyszériákban. Ezeket a termékeket vevőink az autóiparban, háztartási gépekben és különböző vezérlésekben alkalmaznak.

– A mechanika gyáregységnél automatizált lemezkivágási technológiákkal (CNC stancolás, lézer kivágás) különböző fém alapanyagokból készítünk ipari készülékházakat és belső alkatrészeket. Ezeket a további gyártás során hegesztjük, festjük és szereljük a vevő igényének megfelelően.

Az így készült berendezések az élet minden területén megtalálhatók: bankautomaták, repülőtéri csomagvizsgáló berendezések, nyomdagépek, orvosi röntgen berendezések.

Az alábbi pozíciókra várjuk a jelentkezőket:

 

Indirekt terület, angol nyelvtudással:

• Beszerző

• Minőségbiztosítási mérnök

 

Termelési terület, több műszakos munkavégzésre:

• CNC gépkezelő

• Festő

• Gépbeállító

• Hegesztő

• Minőségellenőr

 

Jelentkezés: Jelentkezni a karrier@fastron.co.hu vagy 7130 Tolna, Gém u. 1. címen lehet.
További információ a 74/540-313-as telefonszámon kérhető.