MENÜ
2020. augusztus 13.
Ipoly
Fastron Hungária Kft. – a biztos jelen és jövő

Fastron Hungária Kft. – a biztos jelen és jövő

Fastron Hungária Kft.

A 24 éve Tolna városában működő FASTRON Hungaria Kft. 650 fő megbízható foglalkoztatója.

 Az idei évben 100 fős létszámbővülés valósul meg. A termelési területeken közel 500 főt, a gyártást támogatói részlegeken (Értékesítés, Beszerzés-logisztika, HR, Informatika, Minőségbiztosítás, Pénzügy, Üzemvitel) 150 fő dolgozik, a legkülönbözőbb munkakörökben.

 A cég három telephelyén az alábbi tevékenységet végzi:

Mechatronikai gyáregység: 

automata, félautomata és kézi szereléses technológiákkal állít elő elektronikai-, és elektromechanikai alkatrészeket (induktivitások, transzformátorok, elektromos motorok alkatrészei, valamint kábelek) kis-, közepes és nagyszériában. Ezek a termékek széles körben, az autóipar többféle területén, háztartási gépekben, méréstechnikai eszközökben, és különböző vezérlésekben kerülnek felhasználásra.

Mechanika gyáregység:

automatizált technológiával (CNC stancolás, lézer kivágás) készít ipari készülékházakat és mechanikai alkatrészeket, részegségeket. Az alkalmazott technológiához tartozik a hegesztés, festés és szerelés a vevő igényének megfelelően. Az így készült berendezések az élet minden területén megtalálhatóak: bankautomaták, repülőtéri csomagvizsgáló berendezések, nyomdagépek, orvosi röntgen berendezések.

Ezeket a termékeket a világ minden részén globálisan használják, a vevők nagy része multinacionális nagyvállalat.

7130 Tolna Gém u. 1.
Telefon: +36-74-540-313
E-mail: karrier@fastron.co.hu
www.fastrongroup.com