MENÜ
2021. árpilis 17.
Rudolf
Egy mobilházzal is  megbirkózott Margot elektromos autója

Egy mobilházzal is megbirkózott Margot elektromos autója

player.hu

Jól döntött a Nissan, amikor Margot Robbie-t kérte fel az elektromos autóinak népszerűsítésére.

Ha eddig nem is érdekeltek valakit a villanyautók, ezután biztosan oda fognak figyelni rájuk. Most például egy egész mobilházat húztak el egy elektromos furgonnal.

A Wall Street farkasa óta Margot Robbie biztos, hogy a kedvenceink közé lépett elő, és ha ő mondja, hogy az elektromos autózás szexi, akkor hinni fogunk neki. Most pedig meg is mutatja, mi mindenre lehet képes egy villanyautó. Margot egy stílusos mobilházban vezeti fel a Nissan legújabb programját, amivel a világszerte elektromos áramot nélkülöző 1,3 milliárd ember közül próbálnak minél többnek segíteni.

A rövidfilmben pedig nemcsak Margot és a mobilház tűnik fel, hanem egy új Leaf is, az egészet pedig egyszer csak vontatni kezdi valami. Az a valami egy másik villanyautó, egy elektromos hajtású e-NV200 furgon, aminek most jött ki a nagyobb akkumulátoros, 40 kilowattórás kivitele, 280 kilométeres hatótávolsággal. A villanyfurgon eredetileg még fél tonnát sem vontathatna, de sikerült az egész házat elhúzniuk vele, és ezzel alighanem világrekordot döntöttek. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy legközelebb az elektromos autózás melyik oldalát mutatja meg nekünk Margot.