MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Egy anyuka találmánya: fagyasztható szendvics

Egy anyuka találmánya: fagyasztható szendvics

nlc.hu

Egészséges, és pont a nagyszünetre olvad ki.

Heather Stouffer, egy virginiai édesanya egy kis cég, a Mom Made Foods vezetője, amely adalékanyag-mentes, egészséges, de előre csomagolt ételeket árul elfoglalt anyukák számára. Legújabb fejlesztése egészen elképesztő: olyan fagyasztott szendvicseket készített, melyek csak természetes anyagokból készülnek, a gyerekek garantáltan szeretik őket, és reggel csak ki kell kapni őket a fagyasztóból. Mire elérkezik a tízórai ideje, pont kiolvadnak.

„Nem azt mondjuk, hogy nehéz szendvicset készíteni, de minden anya életében van olyan pillanat, amikor sokat jelent öt perc. Ilyenkor jön jól a fagyasztó.” A szendvicseket egyelőre négy ízben tervezik: cheddar és mozzarella, csak cheddar sajt, cheddar és pulyka, illetve mogyoróvaj és szőlő.

A kétgyerekes édesanya eredetileg a technológiai szektorban dolgozott, de első gyermeke születése után rájött, hogy a főztjéből akár vállalkozást is indíthat. „Visszamentem dolgozni a fiam mellől, és rájöttem, hogy ez tényleg nehéz – meséli. – Hazaértem egy gyerekhez, aki azonnal vacsorát akart, és mivel egész nap nem láttam, egyáltalán nem volt kedvem bezárkózni a konyhába, hogy ne vele legyek.”


A vállalkozás azóta – Heather fiával együtt – 15 éves, és az új „Lunchwich” kreációval egészen új vizekre eveznek. Egy Kickstarter-kampányban gyűjtenek pénzt a termék bevezetésére, és a kitűzött 10 000 dollárt már jócskán meg is haladták.