MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Diana hercegnő testvéreit is említették

Diana hercegnő testvéreit is említették

index.hu

Diana hercegnő előtt tisztelgett Harry és Meghan a gyerekük születése után.

Hétfőn született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyereke, és a kisfiú születése után Harry 1997-ben meghalt édesanyja, Diana hercegnő előtt is tisztelegtek.

Nem kell nagy dologra gondolni, mindössze annyi történt, hogy a hivatalos közleményben a királyi család tagjai, többek között Erzsébet királynő mellett üdvözölték Diana testvéreit, Lady Jane Fellowest, Lady Sarah McCorquodale-t és Earl Spencert is. Mindennek csak azért van jelentősége, mert amikor Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének gyereke született, egyszer sem tettek említést Diana testvéreiről a közleményekben.

Harry herceg és Diana hercegnő Gloucestershire-ben 1986. július 18-án

Harry már korábban is tisztelgett Diana előtt: az esküvői fotózásán ugyanazon a bársonyszéken ült, amin őt és anyját fotózták, miután megkeresztelték.

Meghan hercegné és férje több hagyománnyal szakítva úgy döntött, hogy megtartják maguknak a születés megünneplését, és ez csak egy azoknak a döntéseknek a sorában, amelyekkel a sussexi hercegné szembement a hagyományokkal, hogy a gyerekük érdekeit helyezzék előtérbe. Arról, hogy ez miért szokatlan a brit királyi családban, ebben a cikkünkben írtunk bővebben.