Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Dekoráljuk a beltéri ajtót!

Dekoráljuk a beltéri ajtót!

hazmestermedve.blog.hu

Így dobjuk fel az unalmas beltéri ajtóinkat.

Ha a felújítási keretből már rég kiszaladtál, de a mostani, tömör, beltéri ajtóid kicserélésére már nem maradt egy filléred sem, akkor se keseredjen el! Nem kell a kopottas, csúnyácska ajtókat tovább néznie, inkább újítsa fel őket az új ajtók árának töredékért. Még jobban is fog tetszeni, mint a sablonos, bolti verziók! 

Több módszerrel is nekieshet a beltéri ajtóidnak, hogy egy kicsit pofásabban nézzen ki. Lássuk milyen technikával, mi mindent lehet elérni egy designosabb otthon érdekében.

Fesd újra otthonod kapuit!

Ha már a festékes vödör a falak újramázolása miatt egyébként is a kezedbe került, akkor ess neki a beltéri ajtóknak is! Mutatom milyen inspirációs képeket találtam a témában.

A matrica még mindig menő!

Emlékszel még arra, amikor gyerekkorodba megszállottként gyűjtötted a szebbnél-szebb matricákat a gyűjtőfüzetedbe? Lehet, hogy közben te felnőttél, de a matricák azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Igaz, most egy kicsit nagyobb méretben kerülne felragasztásra. ;)

A fekete-fehér kreatívkodások...

Színesebb egyéniségeknek...

Extravagáns, de szuper megoldás!

Mindig is szerettél volna egy titkos szobát? Hát azt nem tudom megígérni neked, hogy odamegyek egy csapattal és gyorsan kiütünk néhány falat és berendezünk neked egy pánikszobát, de ezzel az egyszerű ajtó álcázó trükkel, talán egy fokkal közelebb kerülsz a vágyadhoz.

Ha pedig valami egyszerűre vágysz...

Egyszerre praktikus és rendkívül mutatós ez a szalmakalapokkal dekorált beltéri ajtó (na persze nem árt egy makulátlan fehér ajtóalap hozzá). Így talán még én sem felejteném el a fejembe húzni valamelyiket, amikor kilépek a kinti tikkasztó hőségbe és verőfényes napsütésbe.

A fiatalos, trendi, új lakberendezési irányzatokat követő lakásokba nagyon jól néznek ki a fenti beltéri ajtóra vonatkozó ötletek. Te melyik ajtón lépnél be szíved szerint ezentúl a nappalidba vagy hálószobádba?