MENÜ
2019. július 22.
Magdolna
Csíkos, hálós, flitteres és jön a retro bőrkabát!

Csíkos, hálós, flitteres és jön a retro bőrkabát!

nlcafe.hu • fotó: m2m.tv

Mi az, ami biztosan divatos lesz 2019-ben?

A kérdésre az nlcafe.hu írása nyomán kerestük a választ, felidézve az elmúlt esztendő legnagyobb divatbemutatóit, a szépségszakma világhíres felvonulásait. A kuriózumok mellett azt vettük számba, hétköznapjainkban mit alkalmazhatunk.

Az idei tavasz és nyár egyik különös trendje lesz a halászhálós öltözet. A New York-i, a Londoni – és a Milánói Divathéten is taroltak a rojtos rátétek és a necchálós viseletek, melyek alatt rendszerint egy másik, mondjuk testhez simuló darabot viselt a modell. A kockástól átvette a stafétát a csíkos, minden méretben és minden formában. Az év színének a narancsot kiáltották ki, pontosabban az élő korall narancsos árnyalatát mutatták be számtalan verzióban.
Ezt az életvidám színt építette be Fendi, Versace és Salvatore Ferragamo is kollekciójába. Természetesen itt is meghatározó az egyéniség és a bőrszín, az alkat, de mindenki megtalálhatja azt az egy-két darabot, ami meghatározza, és alkalmanként egyedivé teszi megjelenését. A másik nagy kedvenc idén a flitter, különösen a Londoni Divathétről szóltak úgy a tudósítások, hogy szinte elvakította a nézőket a csillogás a színpadon. Külön is kiemelhető, hogy az alkalminak szánt blézert vagy ruhát ne tegyük a szekrény mélyére, hiszen egy-egy hétköznapi kiegészítővel utcai öltözetként vagy munkában is viselhető. További takarékos tanács, hogy divatba jön a ’90-es évek stílusában készült bőrkabát, a motoros dzsekik helyett a kabátfazonok veszik át újra a főszerepet.