MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
Bérelhető partszakaszon pihenhetnek a Bibionéba látogatók

Bérelhető partszakaszon pihenhetnek a Bibionéba látogatók

startlap.hu

Május 30-án, szombaton Bibione hivatalosan is megnyitotta kapuit és strandját 2020 nyara előtt.

Olaszország legszélesebb homokos partján akár 64 négyzetméteren élvezhetjük a szabadságot biztonságban, a legtöbb esetben a COVID-19 előtti áron.

Olaszország legszélesebb homokos tengerpartján saját partszakasza lehet a turistáknak, ráadásul több opció közül is választhatnak: a strandolóknak a közvetlenül a tengerparton a lévő 16 négyzetméteres területet ajánlják, míg a víztől távolabb igényelhetők nagyobb és nagyobb területek, a rendkívüli kényelmet és biztonságot nyújtó 32, vagy akár 64 négyzetméteren – írja bibione.com.

Mivel a szállás árában a napozáshoz szükséges hely is benne van, így az gyakorlatilag ingyenes.

A pénztárak, mosdók és a boltok szigorú higiéniai szabályok szerint működnek, a nyugágyakat és napernyőket minden vendég után lefertőtlenítik. A kényelem érdekében egy telefonos alkalmazást is használhatnak a kikapcsolódók, hogy a napernyő alá rendelhessék az ételeket és italokat.

„Bízunk benne, hogy kiváló eredményt tudunk felmutatni, ami minden vendégünk javát szolgálja, mert Bibionéban idén még szebb, még zöldebb és még rendezettebb strandot találnak a vendége, tavalyi áron, de nagyobb területen számos kiegészítő szolgáltatással” – mondta Gianfranco Prataviera, a Bibione Spiaggia elnöke.