MENÜ
2019. március 22.
Beáta, Izolda
Bécsi kukászenekar az újrahasznosításért

Bécsi kukászenekar az újrahasznosításért

gardenista.hu

„A megunt tárgyakat nem szabad eldobni, hanem egy második esélyt kell adni nekik."

Romantikus szerelmi vallomás a négy éve alapított kukászenekar, az 48er-Tandler-Band legújabb slágere, a “Secondhand”, amelyben Bécs legnagyobb használtcikk-kereskedése, a 48er-Tandler játssza a főszerepet. A különleges régiségkereskedésben a szeméttelepeken leadott, tökéletes állapotban lévő étkészleteknek, műszaki cikkeknek, ruháknak, játékoknak és a bécsi tömegközlekedési eszközökön felejtett és soha el nem hozott dolgoknak keresnek új gazdát.

A dal szerzői slágerükkel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a megunt tárgyakat nem szabad eldobni, hanem egy második esélyt kell adni nekik, akárcsak a szerelemnek.

Az 48er-Tandler-Bandet még 2014-ben alapította a bécsi köztisztasági vállalat öt munkatársa azzal a céllal, hogy saját szerzeményeik segítségével is az újrahasznosítást és a különleges használtcikk-kereskedést népszerűsítsék. Első szerzeményükben, a “Der 48er-Tandler von Wien” című dalban olyan osztrák hírességek működtek közre mint Herbert Prohaska focista, Willi Resetarits énekes, vagy az akkori bécsi polgármester, Michael Häupl.