MENÜ
2021. november 30.
András, Andor
A teniszmeccsen befogták a fülüket

A teniszmeccsen befogták a fülüket

index.hu • fotó: www.news.com.au

A legbizarrabb ok miatt állt meg a teniszmeccs Floridában.

Olyasmi történt Floridában egy tenisztornán kedden este, ami még évekig hivatkozási alap lesz a legfurcsább esetek taglalásakor. Frances Tiafoe éppen a hálóba ütött egy labdát Mitchell Krueger ellen, amikor a pályára orbitális dugás hangjai szűrődtek be a Sarasota Openen.

Tiafoe adogatott volna, de egyszer csak női orgazmus hangjai hallatszódtak be egyre erősebben a pályára, írja a Deadspean. A férfi előbb körbenézett, majd csodálkozó arckifejezéssel a közönséggel együtt mulatott a helyzeten.

Krueger zavarában a pihenőhelyhez ment, kivett egy labdát és messzire elütötte, ki tudja, mi célból. Később a hang megszűnt, és folytatódott a meccs, de aztán újra beszűrődtek a szex hangjai.
Tiafoe ekkor kikiabált a pályától nyilván nem messze lévő házak felé: „Nem lehet ennyire jó!”, kiabálta, amit a közönség nevetéssel díjazott.
A mérkőzés folytatódott, az eset Kruegert zavarta meg jobban, ezután három pontot is veszített. A kedvencem mégis a közönség soraiban helyet foglaló éltesebb nő, aki a mellette ülő fiatal lánynak mutatja, hogy legyen kedves, és fogja be a fülét.
A mérkőzést a 19 éves Tiafoe nyerte 6-3, 6-2-re, ő egyébként a 87. a világranglistán Krueger a 182.