Tam_Bau
MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
A SOLVARO Alapítványa nevelőszülős családokban cseperedő gyermekeket és fiatalokat támogat

A SOLVARO Alapítványa nevelőszülős családokban cseperedő gyermekeket és fiatalokat támogat

Solvaro Kft.

A cég sok éve támogat olyan környékbeli családokat, akik gyermekotthonból vettek magukhoz gyerekeket.

Amikor a SOLVARO-nál Szekszárdon európai ipari nagyvevőknek lemez termékeket gyártanak, abból nem csak az a ca. 120 fő alkalmazott profitál, hanem a SOLVARO alapítványa is. 

Munkahely dolgozni és együtt gondolkodni szeretőknek

A SOLVARO-nál fémipari szakemberek és gépkezelők az üzem főszereplői. A legmodernebb technológiával gyártanak szellőzőrácsokat autóbuszokhoz és traktorokhoz, szerverszekrényekhez ajtókat, munkagépekhez elemeket, és sok egyebet. A munkahelyet és a környezetet a legmodernebb műszaki ismeret jellemzi. A középpontban szélesprések, teljesen automatikus, működésű, robotokkal vezérelhető lézerberendezések és mélyhúzóprés állnak. A munkájuk eredményéből nem csak olyan nemzetközi cégek részesülnek, mint a Valtra, Fendt vagy MAN, elkötelezettségüknek helyben is hatása van, a SOLVARO alapítványán keresztül.

Aki megbízható és elkötelezett, illik a SOLVARO csapatába, a vállalat és a dolgozók az alapítványon keresztül környékbeli gyerekeket támogatnak

A SOLVARO sokoldalú feladatot kínál a fémipari szakembereknek

Gyerekeknek jövőt adományozni

Úgy a vállalat, mint a dolgozói a SOLVARO alapítványán keresztül olyan családokat támogatnak, akik gyermekotthonból vesznek magukhoz gyermekeket. Folyamatos a kapcsolat az alapítvány és a családok között, hogy a gyerekek szerető otthonból, gondoskodó környezetből kerülhessenek az életbe. A kapcsolattartó segít felmérni, hol szorít a cipő. Például egészségügyi probléma esetén, pályaválasztási döntés meghozatalakor, iskolai alkalmaknál, tehetséggondozásban, vagy éppen munkakeresésben. A végén mindenki büszke, amikor valamelyik „gyerekünk” a felnőtt életbe kerül.

Krisztián, a SOLVARO alapítvány támogatottja, a sikeres érettségi után még egyszer találkozik Jankával, a kapcsolattartóval.

A SOLVARO Alapítványáról itt tudhatnak meg többet: www.gyermekacsaladban.hu
Az alapítványt a jövedelme 1%-ával is támogatni tudja.
Adóbevallása elkészítésekor kérem adja meg az Alapítvány adószámát: 18860359-1-17

Amennyiben munka-, vagy gyakorlati hely érdekelné Önt a SOLVARO Kft-nél, itt talál információkat:
www.solvaro.hu illetve jelentkezzen a következő e-mail címen: human@solvaro.com
vagy telefonon a 36-74/504-007-es számon.