Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 16.
Csongor
A matt a menő

A matt a menő

otthonneked.hu

Manapság már a fürdőszoba is különösen szép része lehet otthonunknak. 

A fürdőszobáról általában a csillogás jut eszébe az embernek – gondoljunk csak a tévéreklámokra, amikor az elégedett háziasszony büszkén mutatja, milyen fantasztikusan csillog minden szaniter mióta az adott tisztítószert használja.

A modern szanitereknek köszönhetően már mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt: ovális, kerek, szögletes vagy aszimmetrikus formák közül válogathatunk. A modern szaniterek fiatalos, friss hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának és a mellékhelyiségnek.

A tisztaság és a személyes higiénia nem csupán alapkövetelmény, de része a frissesség és a jó közérzet megtartásának is. Az általánosan alkalmazott tisztálkodási eszközök közé tartoznak az olyan fürdőszobabútorok és – berendezések, mint a kád, a zuhanykabin vagy a mosdókagyló, ezeket mindenki használja. Ezeken kívül érdemes azonban bidével is felszerelni a fürdőszobát. Ez a francia találmány tulajdonképpen a vécéhasználat utáni gyors, egyszerű és kényelmes tisztálkodásra szolgál. Bár plusz helyigénye van, használata igencsak megkönnyíti a tisztálkodást.

Amikor azon gondolkodunk, hogy milyen módon rendezzük be a fürdőszobánkat, akkor először azt kell számításba venni, hogy milyen stíluselemekre alapozzuk a megjelenést. Azok, akik modern hatást szeretnének elérni, akkor járnak a legjobban, ha dizájn mosdótálat vásárolnak! Mivel a mosdótál talán az a darab, amivel a legtöbbet találkozunk a nap folyamán, és vendégeink is gyakran látják, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hatást kelt. A dizájn mosdótálak formájukkal, megjelenésükkel különlegessé teszik a fürdőszobát.

Pedig van más választás is. A csillogó szaniterek szépek és vonzzák a szemet, és valóban, ha a felületük szépen rendbetartott, akkor erősen a tisztaság, frissesség érzését keltik bennünk. Az új trendek azonban mást helyeznek előtérbe: az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak a matt elemek, berendezések és bizony ez nincs másképpen a fürdőszobai szaniterek esetében sem.

A matt a divat

Nem kérdés, hogy a matt felületekben van valami sejtelmes, valami elegáns. Nem vulgárisak, elsőre sokszor nem is feltűnők; de ha észreveszed őket, rögtön megfognak.  Egyfajta hűvösséggel bírnak, és emiatt egész egyszerűen menővé teszik a fürdőt. A matt azok számára ideális, akik kedvelik a minimalista designt, és arra vágynak, hogy a fürdőszobájuk visszafogottan elegáns, mégis vagány legyen. Nem mindenkinek való a matt szaniter, de megfelelő (minimál, skandináv vagy modern) környezetben hihetetlenül jól mutat, és új szintre emeli az enteriőrt.

Arról nem is beszélve, hogy a matt szaniter praktikus: a használat során keletkezett karcokat és apróbb sérüléseket egyszerűen és nyom nélkül javíthatod a P 600-as csiszolópapírral.

Az Arezzo kínálatában számos matt termék elérhető: a nagy kedvenc Silk szabadon álló kád, számos mosdótál (akár különféle színekben), és hamarosan érkeznek az új csaptelepek és egy lenyűgöző fekete zuhanyrendszer is. Ha vagány, letisztult fürdő a cél, a matt mindig jó választás.