MENÜ
2019. szeptember 24.
Gellért, Mercédesz
A legjobb munkahely

A legjobb munkahely

szerző: GazdasagTv.hu

A technológiai fejlődés paradigmaváltásra ösztönzi a HR szakmát.

Az eddig megszokott rendszer megváltoztatásával, és a négynapos munkahét bevezetésével a termelékenység fokozását kívánják elérni. A közismerten szabad munkahelyként ismert Google sikeréhez ez is nagyban hozzájárult.

A magas fizetéseknek és a melléjük járó rengeteg extrának köszönhetően nem csoda, hogy a Google-t rendszeresen a legjobb munkahelynek választják nem csak a tech-szektoron belül, de egész Amerikában.

A dolgozók 4,4-re értékelik a céget a Glassdoor nevű munkahely értékelő oldalon, ahol Sundar Pichai, a Google vezetője a legtöbb pontot kapó vezérigazgató. A vállalat nemrég vett fel újabb 9000 embert, akik bizony igen jól jártak, ha hihetünk az eddigi alkalmazottaknak. A Business Insider összegyűjtött néhány érdekességet a Glassdoor-on talált értékelésekből.

A Google partikat szervez a dolgozóinak, télen elviszi őket síelni, nyáron pedig rendszeresek a céges piknikek. Legalábbis ezt írja az egyik jelenlegi dolgozó, aki azt is megjegyzi, hogy nem tartja valószínűnek, hogy bármikor is véget érjenek a programok, hacsak nem kezd el a cég komolyan hanyatlani.