Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
A jövő műanyag-ablakai

A jövő műanyag-ablakai

lakberinfo.hu

Nem egyszerű feladat megtalálni a megfelelő ablakokat.

A jó nyílászáró sok fényt enged az otthonunkba, optimális hőszigetelést biztosít, és vizuálisan is illeszkedik az épület stílusához.

A Deceuninck által fejlesztett Elegante minimalista kialakításával a műanyag ablakok egy teljesen új generációját, a jövő igényeit képviseli. A Német Design és Red Dot Design díjas ablakprofilok kiváló hőszigetelést biztosítanak, és a magban felhasznált környezetbarát, az újrahasznosított EcoPowerCore anyagnak köszönhetően fenntarthatóak.
Kiváló teljesítménymutatói és fenntarthatósága mellett megjelenésével is kitűnik társai közül. Egyedi formatervezésével kiérdemelte a különdíjat a 2019-es Német Design Díjon, ahol külön méltatták az ablakprofilrendszer kiemelkedő kialakítását. Rendkívül karcsú átfedés, elegáns egy síkban illeszkedő szárnykialakítás, szögletes üvegezőléceivel, valamint opcionálisan választható alumíniumburkolatával és hozzá passzoló antracit profilmagjával az Elegante a megtévesztésig hasonlít egy alumíniumablakhoz. Ezenkívül a 40 színben választható dekorfólia tetszés szerint kínál meleg fatónusokat, nemes fehéret vagy határozott vöröset – elegánsan illeszkedve bármilyen építészeti stílushoz és egyéni ízléshez.
Hőszigetelése kiváló, így passzívházakba is beépíthető. Rendkívül vastag üveg használatával pedig optimális hang- és zajszigetelést érhetünk el, teljesen kizárva a hideget és a zavaró zajokat is. Míg régebben az ablakokat az alacsony hőveszteség biztosítása érdekében a lehető legkisebbre tervezték, manapság már egészen nagy méretű ablakok is beépíthetők.